Bruidsarrangement 婚礼布置

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare bloemist voor je bruidsboeket, en bloemdecoratie op jullie trouwdag? wij willen graag met jullie  samen zorgvuldig en met veel liefde jullie bruidsbloemen te verzorgen , zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via  bloemenendecoratie4u@gmail.com

Vrijblijvende afspraak

Elk bruidspaar is uniek en heeft andere wensen. Daarom zijn jullie van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we jullie jullie  wensen doornemen en bespreken de mogelijkheden, zoals de gewenste bloemen voor het bruidsboeket en andere bloemdecoraties op jullie trouwdag natuurlijk ook de corsages, de armcorsages, de autobloemstuk en de aankleding van de locatie en kerk.

Ons styliste zal met haar uiterste best een mooi en romantisch bruidsboeket  te maken. Behalve gebruiken verse bloemen voor de bruidsbloemen , bieden  Wij eigenlijk meer mogelijke keuze van bloemenmaterialen voor je bruidsboeket, bruidsmeisje, corsages en zaaldecoratie namelijk:

– Verse bloemen

-Droogbloemen

-Droogbloemen combineert met gestabiliseerde echte rozen.

Offerte voor de bruidsbloemen

Aan de hand van ons vrijblijvende gesprek maken we offerte waarin al jullie wensen zijn meegenomen.

Vier weken voor de bruiloft nemen we opnieuw contact met elkaar op. We bekijken of de offerte alles nog klopt en naar wens is. Zoals de aantallen corsages, de ceremonie indeling moeten nog aangepast worden of niet. En als jullie het akkoord zijn, dan kunnen we aan de slag met het voorbereiden voor jullie bruidsbloemen.

Twee weken voor jullie trouwdag, ontvangen we graag de betaling van de totale kosten. Na ontvangst van de betaling krijg je per mail een bevestiging van de beselling van jullie bruidsboeket, bruidsbloemen.

我们很乐意细心与您选择佩您和您新娘裙之新娘花束。
全套婚礼花布置。会场,餐厅布置,花車,胸花,头花等等。

Klik op de foto’s om de foto’s in groot te bekijken.点击该图片以看大图片。