Chinese rouwlinten 中文哀悼丝带

Bij een Chinese uitvaart, is het wenselijk dat de familieleden of vrienden een rouwboeket met een passend Chinese rouwlint te geven als laatste groet aan de dierbare overledene.

Om een juiste Chinese tekst op  rouwlint op te zetten , zijn er  bepaalde regels en nauwkeurige omschrijving te moeten voldoen .

Chinese rouwlint bestaat uit ook 2 slippen.

– De ene lint vermeldt de volledige naam van de overledene en een afscheidsboodschap .

– De andere lint is diegene van wie het rouwboeket afkomstig. Op dit lint worden er de afzender  en namen van hele familie  vermeld.

– Wanneer een ouder zoals vader of moeder is overleden, dan is het ook gebruikelijk dat de kinderen gezamenlijk een rouwboeket als kistbedekking te geven. Het is  tevens wel meer dan 3 linten voor aan rouwboeket toe te geven. Vaak heeft elk familielid een eigen lint waarop alle namen van het gezin worden bedrukt.

Het drukken van Chinese rouwlint en de kosten

Wij bedrukken rouwlinten  op soepel satijnen linten. De Chinese karakters kunnen zowel in het traditioneel als vereenvoudigd Chinees worden gedrukt.

Chinese teksten worden  verticaal  bedrukt op een satijnen lint.

Het is raadzaam om satijnen lint van 100mm breed te gebruikten, want er zijn veel karakters die op een lint moeten neergezet worden.

De kleur van een lint is wit met gouden letters blijft één van de meest gekozen combinaties.

Kosten:

Jij wilt graag een Chinese rouwlint bestellen, maar jij weet het niet hoe en wat. Wij helpen je graag, als jij ons de informatie doorgeeft, gaan wij  de tekst op de lint  opzetten.

€ 26,50:
Verticaal bedrukt op 2 linten van 100mm breed en 1 meter lang
inclusief  opmaak.

€ 13,25:
Voor een extra lint van 100mm breed en 1 meter lang, inclusief opmaak.

 Het is ook mogelijk om Nederlandse tekst te vertalen naar Chinese tekst. Deze vertaling kost € 5,00 extra, zo  voor 2 linten koste € 31,50.

Wil jij de Chinese rouwlinten per post via Post.nl  ontvangen, dan is het mogelijk, het duurt 2 dagen. Bijvoorbeeld wanneer jij op maandag ochtend ons de teksten voor de rouwlinten kunnen doorsturen via een email en a.u.b. bel ons ook op zodat wij zeker weten van je opdracht, en wij hebben tijd nodig om ervoor klaar te maken en te printen, dan kunnen we ervoor zorgen vóór 17.00 uur bij Post.nl afgeven en jij zal op een woensdag de rouwlinten ontvangen.

Verzendmethode en verzendkosten plus administratie kosten

Brievenbuspakket met track en trace code kost € 6,50 ( risico koper)

Aangetekend post  kost € 9,50.

Brief met spoedservice (voor 10 uur ochtend bezorgd) kost € 31,00

Brief met spoedservice (voor 12 uur ochtend bezorgd) kost € 25,50 

Voor vragen of heb jij een persoonlijke wensen, neem gerust contact met ons op via e-mail  bloemenendecoratie4u@gmail.com  en  bel naar  0630103177